Czym się najczęściej zajmujecie czyli krótko mówiąc jakie macie hobby ??? Ja bardzo lubię wędkować .To jest moje hobby od ponad roku .Zamierzam jeździć na rybki kiedy jest tylko okazja .Oprócz tego lubię grać na pc w piłkę i spędzać czas z przyjaciółmi : )
Moim hobby jest gra w piłkę nożna, nie wazne jaka pogoda najwazniejsza jest piłka:D
Ja jestem dobry w siatkówkę ;D w piłke nożną "umiem" grać nie jestem jakimś wyśmienitym graczem, ale też nie mam czego sobie żałować ;P lubie łowić ryby, ale nie w takim stopniu jak Bartek xD Jak jest ochota to se połowie i oczywiście jak jest pogoda
Chyba jak każdy lubie jeździć na rowerze i (od niedawna) w aucie ;D albo na moim dziku ;P co nie Bartek ;D Pozdro for all
Moje Hobby???.....no raczej sport
fajnie jest sobie czasem pobiegać za piłką <heh>
Co lubimy ??? -
Ja jestem bardziej taki "Mroczny", przyzwyczajcie się.., ale do
rzeczy co lubię :
1. Rysować czarną kredką, czerwoną i ołówkiem obrazy fikcyjne, z mojej "wyobraźni",
po prostu rysuje to co mi przyjdzie do głowy i poprawiam to elementami czerwieni, przeważnie
jest to jednak obraz pustego pola z elementami...hmm no comment.
2. Pisać historie o przemijaniu - w języku potocznym mówi się raczej o śmierci.... oczywiście
nie jako bym się lubował w takim czymś, po prostu wole pisać o czymś smutnym niż wesołym...
3. Czytać książki o tematyce : śmierci, aniołów, apokalipsy, ciemności, żywiołów, duchów itp.
Co tu mówić dalej? Fantazy i Horrory = książka : "Siewca Wiatru" !
GG : 37144580
Ja lubię najbardziej lubię muzykę i dobrą książkę z działu fantastyka(np. Wiedźmin A. Sapkowskiego).